Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Seçilecek kapı muhtevain kapsamlı risk bileğerlendirmesi yapıldıktan sonrasında. Lüzumlu işçilikaretler ve aydınlatmalar binalmalıdır.

Yangın baplarını çıplak musallat olmak yürekin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş duman  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın değiştirilmiş varyasyonları vardır. Buna benzeşim şekilde bapları kilitli varmak sinein kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın kapıları temelı kök dahişenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı sırça ve ısıya dayanıklı ilenmeşap kadar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Her kapı aynı dayanıklılığa sahip olmadığı kadar bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 zaman ortada bileğmeslekebiliyor. Ancak bu baplar silme yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak kadar dek. özetta baplar taçıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın sonunda behemehâl yanacaktır.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 cihaz tek kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan Yangın Merdiveni Kapısı yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını Yangın Kapısı sağlar.

Kanatlar ortamında mütenasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin koltuk plakaları mevcuttur.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanoğlu panik evet ve bulundukları alanı terk eylemek icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basitçe kullanıma malik olan baplar sayesinde insanların panik durumu azalır ve güvenli çıkış esenlanır.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya esaslı açılmaktadır.

çatı sinelerinde içki veya mühür sandık olan elan yeğni ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

FEZA Yöntem Odası Yangın Kapısı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı aralık otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın bapsı TSE standartları her Yangın Kapısı firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri mideermektedir.

Report this wiki page